eskilstuna.butikslokal-sverige.se: Butikslokal i Munktellstaden

Butikslokal i Munktellstaden

 

Om området

Munktellstaden har länge varit ett gammalt industriområde. Det karaktiseras av verksamhetsbyggnader i kombination med sträng gatuarkitektur och vackert tegel. Sedan tio år tillbaka har det skett en pågågende omvandling av området för att göra om det till en moderns stadsdel intill stadens forsar. Det planeras att bli flera hundra nya attraktiva bostäder, samt lokaler och förskolor. Den nya stadsdelen ska vara centrum för kultur, fritid och nya kunskapsföretag. Utöver nya bostäder och renoveringen, vill kommunen bevara industrihistorian i stadsdelen. På sikt anses Munktellstaden vara ett attraktivt läge för många verksamheter och innovativt företagande.

 

 

Värt att se

Eskilstuna konstmueum

Munktellmuséet

 

Geografi

Munktellstaden är beläget strax intill centrala Eskilstuna. Innerstaden kan nås på några minuter genom cykel, bil eller buss. Kring området rör sig forsarna som går genom staden.

 

Länkar

Eskilstuna kommun- Munktellstaden

Om Munktell på Wikipedia

Karta över Munktellstaden

En butikslokal är en lokal där syftet med lokalen är att driva en butik, affär eller liknande verksamhet. Viktigt att fundera på när man ska hyra en butikslokal är om storleken, stilen och läget passar verksamheten som ska drivas i lokalen. Påbörja din sökning av en butikslokal genom att klicka på länkarna till höger.

Mere i denne kategori: « Centrum Torshälla »